معرفی کامپیوتر و تجهیزات جانبی غذاهای ارگانیک آنچه باید بدانید بخش دو - سی سی دی

 

طراوت: غذای محلی زمانی برداشت می شود که رسیده و در نتیجه تازه تر و پر طعم تر باشد.

 

برخی از کشاورزان کوچک محلی از روش‌های ارگانیک استفاده می‌کنند، اما ممکن است توانایی پرداخت گواهینامه ارگانیک را نداشته باشند. از بازار یک کشاورز دیدن کنید و با کشاورزان صحبت کنید تا بدانید از چه روش هایی استفاده می کنند.

 

درک GMOs

بحث در حال انجام در مورد اثرات GMOs بر سلامت رژیم آنلاین و محیط زیست بحث برانگیز است. در بیشتر موارد، GMOها به گونه‌ای مهندسی می‌شوند که محصولات غذایی را در برابر علف‌کش‌ها مقاوم کنند و/یا برای تولید یک حشره‌کش. به عنوان مثال، بسیاری از ذرت شیرین مصرف شده در ایالات متحده به گونه ای مهندسی ژنتیک شده است که در برابر علف کش Roundup مقاوم باشد و حشره کش خود را به نام Bt Toxin تولید کند.

 

GMOها معمولاً در محصولات ایالات متحده مانند سویا، یونجه، کدو حلوایی، کدو سبز، پاپایا و کلزا یافت می شوند و در بسیاری از غلات صبحانه و بسیاری از غذاهای فرآوری شده ای که می خوریم وجود دارند. اگر ترکیبات روی یک بسته شامل شربت ذرت یا لسیتین سویا باشد، احتمال دارد که حاوی GMO باشد.

 

GMO ها و آفت کش ها

استفاده از علف کش های سمی مانند رانداپ (گلیفوسیت) از زمان معرفی GMO ها ۱۵ برابر افزایش یافته است. در حالی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که گلایفوسیت «احتمالاً برای انسان سرطان‌زا است»، هنوز هم در مورد میزان خطرات سلامتی ناشی از استفاده از آفت‌کش‌ها اختلاف نظر وجود دارد.

 

آیا GMO ها ایمن هستند؟

در حالی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و شرکت های بیوتکنولوژی که مهندسی GMO را انجام می دهند، اصرار دارند که آنها بی خطر هستند، بسیاری از حامیان ایمنی مواد غذایی اشاره می کنند که هیچ مطالعه طولانی مدتی برای تایید ایمنی استفاده از GMO انجام نشده است، در حالی که برخی از مطالعات حیوانی انجام شده است. نشان داد که مصرف GMO ها ممکن است باعث آسیب اندام های داخلی، کند شدن رشد مغز و ضخیم شدن دستگاه گوارش شود.

 

GMOs با افزایش آلرژن های غذایی و مشکلات گوارشی در انسان مرتبط است. در حالی که بسیاری از مردم فکر می کنند که تغییر DNA یک گیاه رژیم آنلاین یا حیوان می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد، تحقیقات تاکنون بی نتیجه بوده است.

 

آیا ارگانیک به معنای بدون آفت کش است؟

همانطور که در بالا ذکر شد، یکی از مزایای اولیه خوردن ارگانیک سطوح پایین آفت کش ها است. با این حال، علیرغم باور عمومی، مزارع ارگانیک از آفت کش ها استفاده می کنند. تفاوت این است که آنها فقط از آفت کش های مشتق شده طبیعی استفاده می کنند، نه از آفت کش های مصنوعی که در مزارع تجاری معمولی استفاده می شود. اعتقاد بر این است که آفت کش های طبیعی کمتر سمی هستند، با این حال، برخی از آنها خطراتی برای سلامتی دارند. با این حال، قرار گرفتن در معرض آفت کش های مضر در هنگام خوردن ارگانیک کمتر خواهد بود.

 

خطرات احتمالی آفت کش ها چیست؟

بسیاری از ما به دلیل چندین سال قرار گرفتن در معرض آفت کش ها در بدن خود تجمع انباشته ای از آفت کش ها را داریم. این “بار بدن” شیمیایی که از نظر پزشکی شناخته شده است می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند سردرد، نقص مادرزادی و فشار اضافی بر سیستم ایمنی ضعیف شود.

 

برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده از آفت‌کش‌ها حتی در دوزهای پایین می‌تواند خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها مانند سرطان خون، لنفوم، تومورهای مغزی، سرطان سینه و سرطان پروستات را افزایش دهد.

 

کودکان و جنین ها بیشتر در معرض قرار گرفتن در معرض آفت کش ها هستند زیرا سیستم ایمنی، بدن و مغز آنها هنوز در حال رشد است. قرار گرفتن در معرض در سنین پایین ممکن است باعث تاخیر در رشد، اختلالات رفتاری رژیم آنلاین ، اوتیسم، آسیب به سیستم ایمنی و اختلال در عملکرد حرکتی شود.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 148 views بار دسته بندی : رپورتاژ تاريخ : 7 ژوئن 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.